RRA.WORKS

RRA staat voor Rotterdam Recruitment Agency.
RRA is een organisatie die bestaat uit jongeren,
werkgevers, overheden en hulpverleners.
De RRA heeft als missie,  zoveel mogelijk jongeren
die willen werken aan het werk helpen.
Daarnaast wil RRA een stuk praktische ondersteuning bieden
aan zowel werkgevers als werknemers.

RRA voor jongeren

RRA is een organisatie die jongeren ondersteunt bij het vinden van werk, opleiding of een passend trainee-ship. Bij RRA hoef je geen diploma’s, werkervaring of V.O.G te hebben om aan de slag te gaan. Jij geeft aan waar jouw interesse en passie liggen en de RRA zal een werkgever of opleider zoeken die jou op weg kan helpen.

Naast het zoeken van een baan helpen de bedrijven die zijn aangesloten bij de RRA ook met problemen die het lastig maken om lekker aan je toekomst te werken. Denk dan aan schulden, problemen met justitie of relationele problemen.

Het leven bestaat niet alleen uit werken. RRA biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen aan sportieve en muzikale activiteiten. Ben jij via RRA aan het werk of aan het leren dan kan je gebruik maken van onze sportschool of muziekstudio. Als je talent hebt op dit gebied dan zullen we met jou kijken of we dit talent in werk kunnen omzetten.

Wil jij het proberen? Stuur even een mailtje naar info@rotterdamrecruitmentagency.nl   of bel naar 0612498887 

RRA voor werkgevers

RRA is een platform voor werkgevers met een hart voor de stad en haar inwoners. RRA is op zoek naar bedrijven die verantwoordt willen ondernemen en dat ook in het personeelsbestand willen laten zien.

RRA bemiddelt potentiële werknemers naar bedrijven toe. Werkgevers worden geïnformeerd over regelingen en ondersteuning vanuit de verschillende overheden. Daarnaast kunnen werkgevers via de RRA aanspraak maken op jobscoaches.

Wilt u zich aansluiten bij RRA netwerk en helpen het verschil te maken in onze mooie Maasstad. Lees hier onze informatieflyer of stuur een mailtje naar: bedrijven@rotterdamrecruitmentagency.nl.