Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers?

Onze jong talenten hebben niet het reguliere pad gevolgd maar beschikken wel degelijk over de vaardigheden om mee te draaien binnen jouw organisatie. Sterker nog, de juiste match maakt de jongeren van RRA tot de loyale medewerkers van de toekomst. Loyaliteit is een groot goed en juist dit is een van de eigenschappen die onze jong talenten onderscheidt. 

De jongeren binnen de RRA zijn stuk voor stuk uniek en willen zichzelf onderscheiden. Dit kunnen ze ook, alleen vraagt het wel om het nodige begrip, aandacht en toewijding van alle betrokken partijen. Het afstemmen van de communicatie en verwachtingen gaat gepaard met een oprechte samenwerking; één uit vertrouwen en gedeelde verantwoordelijkheid. 

Vertrouwen, zonder loze beloftes, met de juiste sturing. Dat maakt samenwerken tot een succes.

Tim Lobker – initiatiefnemer/directeur

Wat doet de RRA?

Scannen voor talent


1 – Scouten

De recruiters gaan de straat op en maken contact met jongeren op straat. Dit maakt dat RRA een groep talenten begeleidt die niet via de gangbare wegen naar werk zoeken. Kortom, een unieke groep talenten die je zelf niet tegenkomt!

Talent klaarstomen


2 – Klaarstomen

Tijdens de bootcamp van 2 weken gaan we in groepsverband aan de slag onder leiding van coaches die beide werelden kennen. We slijpen bij, sturen in de context en zetten talent in hun kracht. We inspireren, ontwikkelen, motiveren en enthousiasmeren elkaar.

Matchen talent met werkgever


3 – Matchen

Na de bootcamp weten we genoeg – we weten welke jongeren er klaar voor zijn, weten wat hun talenten zijn en wat ze willen en kunnen. Zie het als een voorselectie, waarbij we de juiste matches kunnen maken tussen talent en onze partners.

Talent ontwikkelen


4 – Begeleiden en ontwikkelen

We blijven betrokken na matching met passende coaching op de werkvloer, begeleiding in privésferen, ontwikkelingsplannen voor ons talent. Sturen in de context van het heden en ontwikkeling voor de lange termijn. En, indien nodig, begeleiding en advies voor onze partnerbedrijven.

Sluit je aan

Word jij ons nieuwe partnerbedrijf?