Mijn naam is Calvin Outmani

Ik ben 24 jaar

Ik ben al haast 3 jaar in het traject van Currentwerkt. Hiervoor vond ik moeilijk een baan en had ik veel dingen niet op orde. Door Currentwerkt heb ik weer mijzelf kunnen vinden en zaken op orde kunnen stellen. Ik werk nu in de loods als ondersteunend personeel voor onze werkmeester Hassan.

Werken is voor mij zeer zeker belangrijk, het zorgt voor orde en rust. Ik kan mij daardoor focus op mijn andere doelen. Current hielp me aan een baan en helpt mij mijn baan behouden en is een geweldig vangnet voor mij.

Ik ben weer in staat wat centjes te verdienen, mijn vaste lasten te kunnen betalen en mezelf te belonen voor mijn harde werk.

Mijn naam is Kenrick Short

Ik ben 24 jaar

Ik ben een paar jaar in Nederland en vind met moeite een baan. Via mond op mond reclame ben ik achter Currentwerkt gekomen en sindsdien word ik goed begeleid naar een baan.

Ik ben nu een tijdje bij Currentwerkt en heb daar door een baantje in de horeca en werk ook in de werkloods van Currentwerkt.

Het vinden van een baan door Currentwerkt heeft ervoor gezorgd dat ik mij niet meer druk hoeft te maken over geld, over een nuttige dagbesteding en over de kant die ik op wil met mijn leven. Ik heb meer tijd om aan mezelf te werken.

Mijn mijn is Bas van Breugel

Ik werk nu zo’n 8 maanden bij puik.

Sinds ik hier mee loop gaat mijn leven wel een heel stuk beter en boek ik ook een hoop persoonlijke vooruitgang.
Bij puik wordt er namelijk wel rekening gehouden met mijn achtergrond en krijg ik de kans om van alles te leren waar ik in de toekomst een hoop aan heb. Ook ben ik me lichamelijk gezonder gaan voelen door de structuur van het fulltime werken

Mede door mijn vaste contract heb ik ook een woning gekregen.
Ik Was eigenlijk niet eens meer van plan werk te gaan zoeken maar door puik heb ik een hele andere instelling gekregen. Het moest zo zijn.
Tof van puik is dat ik begeleiders en de directie ook direct in contact staat met de werknemers en je ten alle tijden bij hun kan aankloppen,En niet alleen tijdens werktijd!
Ik had dringend een positieve omgeving nodig en mensen op wie ik kon terugvallen die heb ik nu.

Ik heb het erg naar mijn zin bij puik en ben niet van plan weg te gaan.
We gaan er samen een mooi bedrijf van maken. Want niemand is kansloos.