De bootcamp is een kickstart van jouw toekomst. Ben je geïnteresseerd? Check onderaan deze pagina een video om een beeld te geven wat je te wachten staat en lees over de ervaring van jongeren die je voorgingen.

De volgende bootcamp is van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024


Ben je ready om je eigen geld te verdienen en te bouwen aan je toekomst?

Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op om kennis te maken.

Wil je weten wat we gaan doen?

De bootcamp is een trainingsprogramma van twee weken om je voor te bereiden en klaar te stomen voor het werkende leven. Om meer te leren over waar je naartoe wilt, waar je goed in bent en wat er allemaal mogelijk is. Wat gaan we doen in die twee weken?


Persoonlijke groei

 • Tijdlijn – verleden & heden
 • Jouw identiteit
 • Kwaliteiten & valkuilen
 • Motivatie & tegenslagen


Werkende leven

 • Communicatie op de werkvloer
 • Samenwerken in teams
 • Solliciteren & storytelling
 • Bedrijfscultuur & identiteit


Toekomstperspectief

 • Tijdlijn – toekomst
 • Dromen & doelen stellen
 • Carrièrepad

Chevarisa – werkt al langer dan een jaar bij Verhage en is sinds september gestart met de opleiding Social Work MBO 4.

“Ik heb bij RRA ondersteuning gekregen bij het vinden van een passende baan. Verder heb ik deelgenomen aan een bootcamp waar ik veel heb geleerd over solliciteren en het bedenken van creatieve oplossingen voor uitdagende situaties. We hebben ook aandacht besteed aan het verleden, waarbij ik heb geleerd dat iedereen een rugzakje uit het verleden met zich meedraagt. Door dit te accepteren en af en toe terug te kijken, wordt de last van dit rugzakje lichter. Verder heb ik geleerd hoe ik zowel lange- als korte-termijndoelen kan stellen, wat mij een overzicht geeft van mijn prestaties en mij helpt deze te behalen.”

Ismail – werkt een halfjaar bij Puik en leert het vak van metaal- en houtbewerking.

“RRA betekent veel voor mij, omdat RRA mensen helpt om aan een baan te komen. Mij heeft het erg geholpen om over mijn verleden heen te komen en het te accepteren. RRA heeft aan mij laten zien dat maakt niet uit wie of wat je bent of hebt meegemaakt, alsnog aan de slag kan gaan met je eigen leven en een toekomst op te bouwen en het zijn hele aardige mensen die het beste voor je willen. Zolang je zelf bereid bent ervoor te werken!”

Fabiola – heeft een moeilijke periode achter de rug. Toch blijft ze doorzetten en zich vastbijten in haar toekomst!

“De manier van werken binnen RRA bied je een safe space waarbij je jezelf kan zijn en je je vooral ook gezien en gehoord voelt. ⁠RRA heeft al best veel voor mij mogen betekenen. Los van het bemiddelen naar werk kan ik met bijna alles bij RRA terecht. Geen hulpvraag is eigenlijk te gek. Ook in mijn vrije tijd is er veel te doen via RRA waardoor ik ook wel even kan ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven. Sinds mijn tijd bij RRA is mijn netwerk positief verbreed met contacten die een positieve bijdrage hebben aan zowel mijn persoonlijke als professionele groei.”

Ben je ready om je eigen geld te verdienen en te bouwen aan je toekomst?

Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op om kennis te maken.